K&N Air Filters - The World's Best Air Filter
 MAAILMAN PARAS ILMANSUODATIN
 
  Etusivu   |   Yhteystiedot

  K&N PERFORMANCE–TUOTTEET

  Korvausilmansuodattimet
  Kartiosuodatinsarjat
  Yleismalliset ilmansuodattimet
  Öljynsuodattimet

  LISÄTIETOA

  K&N Engineering - yleistä
  Tuotehaku
  Jälleenmyyjähaku
  Takuu

K&N Miljoonan Mailin Rajoitettu Takuu®


K&N Million Mile Warranty K&N korvausilmansuodattimet ja kartioilmansuodatinsarjat ovat Miljoonan Mailin Takuun alaisia, kun käyttö on päällystetyillä teillä ja ajoneuvossa, joihin kyseinen tuote on tarkoitettu. Jos tuotteessa ilmenee jotain vikaa, K&N vaihtaa sen uuteen.

MITÄ TAKUU EI KATA?
Jos K&N ilmansuodatinta käytetään 1: kilpakäytössä; 2: maastokäytössä, muunnelluissa sovelluksissa; 3: motocross/enduromoottoripyörässä tai ATV:ssä; 4: laittomissa katusovelluksissa, vene- tai teollisuussovelluksissa. K&N-ilmansuodattimilla, joita ei koske Miljoonan Mailin Takuu, on vuoden takuu ilman kilometrirajaa. Vuoden takuu koskee myös kilpa- yms, suodattimia.

INCORRECT CLEANING OR USE VOIDS WARRANTY
K&N Air Filters should be cleaned every 50,000 miles for highway use, more often in dusty conditions. Cleaning should be done with K&N cleaner and air filter oil (or comparable air filter cleaner and oil). Use of compressed air, or chemicals not designed to clean and re-oil cotton air filters (gasoline, transmission fluid, motor oil, lightweight oil, or diesel fuel) will void the warranty. Any damaged, abused or modified K&N Air Filters will not be warranted.

REPLACEMENT
Any K&N product returned to K&N must be sent at customers' expense along with proof of purchase. Call 1-951-826-4000 or contact K&N by email or mail.

PRODUCT REGISTRATION
Register your warranty at KNFilters.com and you'll be eligible for special promotions and product upgrade opportunities.

EXTENT OF WARRANTY
Any defective K&N Air Filter properly returned to K&N will be replaced. K&N will not be responsible for any other expenses incurred by the customer under the terms of this warranty, nor shall it be responsible for any damages either consequential, special, contingent, or otherwise; or expenses or injury arising directly or indirectly from the use of the K&N Air Filter. K&N reserves the right to determine whether the terms of the warranty, set out above, have been properly complied with. In the event that the terms are not complied with, K&N shall be under no obligation to honor this warranty. 


K&N ÖLJYNSUODATTIMIEN TAKUU
K&N öljynsuodattimilla on takuu, että ne ovat vapaat valmistusvioista ja virheistä. Jos suodatin voidaan osoittaa vioittuneeksi moottorivalmistajan huoltovälin kuluessa, K&N vaihtaa sen uuteen ilmaiseksi.

Jos suodattimen vian voidaan katsoa suoranaisesti aiheuttaneen vikaa moottoriin tai muuhun kalustoon, ja sen asennuksessa tai vaihtovälissä ei ole moitittavaa, K&N Engineering, Inc. korjaa vaurioituneen moottorin tai kaluston.

Ilmoitus vaurioista on tehtävä 30 päivän kuluessa vahingon havaitsemisesta. K&N Engineering, Inc. pidättää itsellään oikeuden tutkia moottorin tai kaluston määritellekseen vauriot ja vaurioiden syyn.

K&N-öljynsuodattimen käyttäminen ei vaikuta moottorinvalmistajan takuuseen.


 
Copyright © K&N Engineering, Inc. All Rights Reserved.